Hitta rätt företag eller tjänst

Lite kort om tjänsterna

Avfallshantering – Är att hantera olika former av avfall, så att de återvinns på rätt sätt. Det är upp till kommunerna att dels se till att avfall återvinns eller förbränns på ett riktigt sätt, och även att medborgare enkelt kan hantera sitt avfall. Att avfallshantera kan vara när man hämtar och forslar bort grovsopor, städar ut ett förråd eller tömmer ett hus. Avfallshantering sker såväl i hushållet som i industrin.
Byggsäckar – Med en byggsäck blir du av med avfall vid exempelvis en renovering på ett smidigt sätt. Du beställer en byggsäck, fyller den med ditt avfall och sedan hämtar ditt valda företag säcken för återvinning. Byggsäckarna finns i olika storlekar och kan fyllas med olika slags grovavfall.
Flyttföretag – Det finns många flyttföretag att välja bland när du behöver hjälp med din flytt till nytt boende eller arbetsplats. Att anlita professionell hjälp vid flytt sparar dig både tid och energi.
Hyr container – Det finns många olika containerlösningar att välja bland beroende på vad ditt behov av en container ser ut. Vilken lösning som passar dig bäst beror på vilket typ av avfall det gäller. Här hittar du flera företag att hyra container av i Stockholm.
Kranbil och höglyft – Behöver du hyra en kranbil så finns det flera företag att vända sig till. De både hyr ut och kör kranbilar och höglyft. Tänk på att innan du hyr en kranbil måste du först ansöka om tillstånd om den kommer att stå på offentlig plats.
Sanering – Behöver du hjälp med sanering? Via Återvinning Stockholm kan du komma i kontakt med en rad olika företag som utför olika typer av sanering. Sanering är nödvändigt vid ohyra, mögel, efter brand eller när det rör sig om olika gifter som måste bort.
Slamsugning – Slamsugning ska göras regelbundet så att man förebygger olika problem, som exempelvis översvämning. Företagen vi rekommenderar hjälper dig med slamsugning av bland annat olika brunnar, fettavskiljare och pumpgropar.
Städfirma – Anlita ett företag när du behöver hjälp med flyttstädning, kontinuerlig städning på kontoret eller en riktig grovstädning i ditt hem.
Återvinn mobiltelefonen – Istället för att slänga din gamla mobiltelefon så kan du återvinna den och få pengar tillbaka.