Hitta städfirma

Använd Filter

Filtrera baserat på typ:

0 Resultat hittades

  Olika typer av städtjänster

  Det finns olika tjänster inom städhjälp som är anpassade utefter de olika behov vi kan tänkas ha kring städning. Nedan berättar vi mer om vilka tjänster det är, vad de innebär och när de kan tänkas passa sig bäst.

  Storstädning

  En ordentlig storstädning mår hemmet bra av. Genom en professionell och grundlig storstädning blir det rent i alla vrår och skrymslen. En bra investering för dig som aldrig känner att du riktigt hinner med en större städning, då du kanske bor i hus som har många rum att gå igenom.

  Flyttstädning

  Vid en flytt ställs höga krav på en flyttstädning och det finns även rekommendationer från mäklarsamfundet att ta hänsyn till. Genom en professionell flyttstädning är detta inget att oroa sig över när det finns mycket annat att tänka på vid en flytt. Beställ en flyttstädning och inget av de olika krav som finns kommer att missas, samt att du sparar både tid och energi.

  Basstädning

  En basstädning är en snabbare, enklare och billigare tjänst som du kan använda mer kontinuerligt. En basstädning i veckan håller hemmet ständigt rent och fräscht, något som du kanske själv känner att du inte hinner med.

  Fönsterputs

  Putsa fönster är både tidskrävande och svårt, men behöver inte göras så ofta. Genom en professionell fönsterputs får du fönsterytor som ger ett välvårdat intryck när solen skiner in genom fönstren, då den avslöjar allt. Det rekommenderas att man putsar sina fönster ett par gånger om året åtminstone.

  Vi på Återvinning Stockholm har listat de städföretag i Stockholm som vi rekommenderar. Klicka på respektive städföretag för att kontakta dem direkt via deras hemsida.