Kontakt

 

Har du frågor som rör specifika stationer och anläggningar hänvisar vi dig till dessa. När du exempelvis söker närmsta återvinningsstation finner du både adress och kontaktuppgifter. Nedan har vi samlat ytterligare verksamheter du kan kontakta vid olika frågor, för att på så vis få hjälp så snabbt som möjligt.

Förpackning- och tidningsinsamlingen

Har du frågar kring återvinning av förpackningar och tidningar kan du kontakta FTI, förpackning- och tidningsinsamlingen. De ansvarar för återvinning av förpackningar och tidningar och ser till att den går rätt till. FTI har dessutom ansvar för våra återvinningsstationer.

SÖRAB

SÖRAB är ett regionalt bolag för avfall med placering i nora Stockholms län. Sörab ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. Kommunerna har i detta avfallsbolag ett gemensamt ansvar för att hushållsavfallet tas om hand på ett miljöriktigt sätt.

Har du frågor kring SÖRABs återvinningscentraler som till exempel öppettider, hänvisar vi dig att ta kontakt med dem direkt.

Stockholm Vatten

Stockholm Vatten har, liksom SÖRAB, ansvar för flera återvinningscentraler i Stockholmsområdet. Vilka centraler det är kan du se när du söker återvinningscentraler i Stockholm här på vår hemsida. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har frågor eller behöver upplysa om något kring den specifika återvinningscentralen.