Flyttfirma i Stockholm

Använd Filter

Filtrera baserat på typ:

0 Resultat hittades

  Att tänka på inför din flytt

  Inför själva flytten så är det mycket som ska förberedas – saker ska sorteras och packas i lådor, och det ska städas och fixas. Många upplever flytten som en stressig period, men det finns del tips på hur du kan göra flytten så smidig som möjligt.

  Funderar du på att ta hjälp av ett flyttföretag den stundande flyttdagen? Det är ett bra val där du får professionell hjälp med din flytt. Men inför själva flytten så finns det några saker som kan vara bra att tänka på från det att du bokat din hjälp.

  • Planering är en viktig bit i många sammanhang, och detsamma gäller vid flytt. När du bokat datum med ett flyttföretag så kan du enkelt planera och strukturera din packning fram tills flyttdagen. Det sparar dig både stress och energi där du kan packa successivt. Och tänk på att boka i god tid så att du får det datum du önskar.
  • Ordentliga flyttkartonger som rymmer mycket underlättar din packning, och även för de som ska hjälpa dig att flytta. Tänk på att inte packa alltför tungt. Kartongen ska kunna lyftas av företagets personal som du bokat hjälp av och inte vara helt orubblig. Att packa i sopsäckar är också ett bra alternativ för saker som täcken och kuddar, då säcken skyddar dem från att bli smutsiga.
  • Gör en ordentlig genomgång av allt du äger innan flytten. Kommer du vilja ha med dig allt till nästa bostad eller arbetsplats? Saker du inte längre vill ha eller behöver kan säljas eller skänkas bort innan flytten, och det blir därmed mindre saker för dig att ha med i flytten.

   

  Vi på Återvinning Stockholm har listat några av de flyttfirmor som finns runt om i Stockholm. Klicka dig vidare på respektive företag för att hitta kontaktuppgifter samt webbplats. Kontakta dem om du vill boka in flytthjälp.