Återvinn mobilen & din tablet

Använd Filter

Filtrera baserat på typ:

0 Resultat hittades

  Tjäna lite pengar – gör miljön en tjänst

  Idag är våra mobiltelefoner en riktig förbrukningsvara, där vi köper nya telefoner ofta i och med suget efter att ha det senaste. Och vad gör vi med den gamla telefonen när vi köpt den senaste Iphone eller Samsung Galaxy? Oftast så slängs den eller så ligger den i någon låda och samlar damm.

  Om vi istället återvinner våra gamla, oftast fullt brukbara, mobiltelefoner så kan de återanvändas. Det resulterar i att vi inte behöver producera lika många nya telefoner, vilket i sin tur skapar mindre utsläpp vid produktion. Att återvinna telefonen ger dig lite extra pengar på kontot, samtidigt som du gör miljön en tjänst.

  Hur går jag tillväga för att återvinna min mobiltelefon?

  Är du intresserad av att återvinna din gamla mobiltelefon så rekommenderar vi dig att gå in på respektive företags hemsida. Där finns det beskrivet hur du ska gå tillväga.

  Processen är enkel och brukar vanligtvis gå till på så viss att du först får fylla i uppgifter kring din telefon. I samband med detta får du ett förslaget pris utifrån din beskrivning. Företaget tillgodoser dig sedan med ett vadderat kuvert som du skickar in din mobiltelefon i, och till sist kommer pengarna som utlovats in på kontot om telefonens skick går i linje med din beskrivning.